در حال حاضر وردپرس، پرطرفدارترین CMS (سیستم مدیریت محتوا) برای طراحی وب سایت های مختلف بدون کدنویسی، است. روش مرسوم برای استفاده از CMS وردپرس، خرید دامنه و هاست و سپس نصب آن است. اما اگر دامنه و هاست ندارید و می خواهید از وردپرس به صورت آزمایشی استفاده کنید، استفاده از وردپرس به صورت محلی امکان پذیر است. اگر با این اصطلاح آشنا نیستید و نمی دانید چگونه بابد وردپرس را بر روی لوکال هاست نصب کنید، این مقاله را از دست ندهید. آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست
لوکال هاست چیست؟
لوکال هاست Localhost، به عنوان یک برنامه میزبانی عمل می کند. اما با localhost، به جای میزبانی مجازی، کامپیوتر شخصی به عنوان دستگاه ذخیره سازی عمل خواهد کرد. برای استفاده از فضای ذخیره سازی رایانه شخصی به عنوان میزبان، باید از یک نرم افزار شخص ثالث استفاده کنید که محیط لوکال هاست را برای نصب وردپرس فراهم می کند. به عنوان مثال، می توانید XAMPP را بر روی رایانه شخصی خود نصب کنید، که محیطی مشابه با میزبانی مجازی ایجاد می کند. سپس می توانید وردپرس را بر روی لوکال هاست، نصب کنید.
چرا باید وردپرس را بر روی لوکال هاست نصب کرد؟
شاید برایتان سوال باشد که چرا وردپرس را بر روی لوکال هاست نصب می کنید؟ واقعیت این است که نصب وردپرس در لوکال هاست، برای هر فردی که با طراحی و توسعه وب درگیر است، مفید است. برای مثال، مبتدیان می توانند یاد بگیرند که چگونه یک وب سایت با استفاده از CMS وردپرس طراحی کنند و یا چگونه یک وب سایت کامل با وردپرس ایجاد کنند و بسیاری از موارد دیگر. با استفاده از این فرآیند، می توانید طراحی وب سایت SaaS، وب سایت های WooCommerce و غیره را در لوکال هاست تمرین کنید. شایان ذکر است که Localhost برای توسعه دهندگان اجباری به شمار می رود، زیرا زمانی که آن ها در حال توسعه یک افزونه جدید وردپرس هستند، باید آن را به صورت شخصی امتحان کنند تا اشکالات را پیدا کرده و برطرف کنند.
چه گزینه هایی برای نصب وردپرس در لوکال هاست وجود دارد؟
نصب کردن نرم افزار لوکال هاست، امری ضروری برای نصب وردپرس روی لوکال هاست است. نکته مهمی که وجود دارد این است که نرم افزار لوکال هاست برای همه سیستم عامل ها موجود است. در حال حاضر، پنج پلتفرم محبوب برای نصب وردپرس و دیگر CMS ها وجود دارد که عبارتند از: XAMPP، Local by Flywheel، WAMP، MAMP و LAMP. در میان این نرم افزار های رایج لوکال هاست، xampp توصیه می شود. چرا که در مقایسه با سایر پلتفرم ها، xampp کاربر پسندتر است، ویژگی های بیشتری را ارائه می دهد و استفاده از آن نیز آسان تر است. بهترین ویژگی ابزار XAMPP، این است که یک نرم افزار متن باز محسوب می شود بدان معنی که می توانید از تمام ویژگی های نرم افزار به صورت رایگان استفاده کنید. نصب سریع وردپرس در لوکال هاست، ساده تر از چیزی است که فکرش را می کنید. در ابتدا شما باید نرم افزار xampp و سپس وردپرس را نصب کنید. در ادامه مراحل نصب وردپرس در لوکال هاست، به صورت گام به گام بیان شده است.
نحوه نصب XAMPP
1. نرم افزار XAMPP Localhost را دانلود کنید.
XAMPP از تمامی سیستم عامل ها پشتیبانی می کند و می توانید هنگام دانلود نرم افزار، سیستم عامل خود را انتخاب کنید. همانطور که پیش از این نیز ذکر شد، این نرم افزار منبع باز است و شما نیازی به وارد کردن اطلاعات شخصی خود ندارید. به سادگی از وب سایت رسمی XAMPP، سیستم عامل خود را در لیست پیدا کنید. اگرچه وب سایت رسمی به نسخه ویندوز تا 8.0.12 اشاره کرده است، اما می توانید از این نسخه برای نسخه های بالاتر ویندوز نیز استفاده کنید. دانلود xampp
اگر از ویندوز استفاده نمی کنید، سیستم عامل دیگری مانند لینوکس و OSX را انتخاب کنید. پس از کلیک کردن بر روی گزینه دانلود، کمی صبر کنید. چرا که حجم فایل حدود ۱۶۰ مگابایت است.
2. سرور XAMPP را بر روی Local Storage نصب کنید.
هنگامی که نرم افزار را دانلود کردید، اکنون زمان اجرای نرم افزار برای نصب محلی وردپرس است. به سادگی می توانید فرآیند نصب را آغاز کنید. دقت داشته باشید که به طور پیش فرض، برخی از گزینه ها انتخاب شده اند و لازم نیست همه این گزینه ها را فعال کنید.
برای استفاده از لوکال هاست برای وردپرس، فقط باید apache، MySQL و PHP را انتخاب کنید.
هنگامی که این گزینه ها را برای چک باکس ها انتخاب کردید، بر روی دکمه بعدی کلیک کنید. به طور خودکار فرآیند نصب شروع می شود.
در طول فرآیند به پیام هایی مانند آشنایی بیشتر با XAMPP توجهی نکنید. (اگر آنتی ویروس بر روی رایانه شما وجود داشته باشد، می تواند برخی از پیام های خطا را نشان دهد).
پس از این، گزینه ادامه را انتخاب کرده و فرآیند نصب را اجرا کنید. پس از نصب نهایی، پیغامی نمایش داده می شود. اگر بر روی دکمه Finish کلیک کنید، این پروسه به طور کامل انجام می شود.
اکنون XAMPP بر روی رایانه شخصی شما نصب شده است. جهت نصب وردپرس در لوکال هاست، چند مرحله بعدی را دنبال کنید.
آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست
1. ماژول ها را برای تست سرور راه اندازی کنید.
برای نصب وردپرس، باید ماژول Apache و ماژول MySQL را اجرا کنید. به این منظور، به کنترل پنل XAMPP رفته و این ماژول ها را فعال کنید. برای هر دو ماژول، بر روی دکمه 《شروع》کلیک کنید. هر دوی این ماژول ها پس از فعال شدن، باید سبز شوند.( طبق تصویر).
2. وردپرس را دانلود کنید.
زمانی که شخصی از دامنه و هاست مجازی استفاده می کند، می تواند وردپرس را مستقیماً بر روی سرور میزبان نصب کند. شما باید آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید. سپس باید فایل وردپرس را در پوشه مورد نظر XAMPP قرار دهید. به وب سایت رسمی وردپرس رفته و وردپرس را دانلود کنید. دانلود وردپرس
3. یک سرور پایگاه داده محلی ایجاد کنید.
اکنون باید پایگاه داده ای برای لوکال هاست ایجاد کنید که در آن نصب وردپرس را انجام خواهید داد. به این منظور، باید یک پوشه که در آن تمام داده های وب سایت محلی خود را ذخیره خواهید کرد، ایجاد کنید. با وارد کردن این آدرس (localhost/phpmyadmin) در مرورگر خود باید با صفحه زیر روبه رو شوید.
به پوشه ای که نرم افزار XAMPP را نصب کرده اید بروید. در این قسمت، پوشه ای به نام htdocs را مشاهده خواهید کرد.
مسیر نصب در ویندوز: C:/Program Files/XAMPP/htdocs و یا C:/Xampp/htdocs
مسیر نصب در مک: Applications/XAMPP/htdocs
پوشه را باز کرده و یک پوشه جدید برای وب سایت شخصی خود ایجاد کنید. به یاد داشته باشید که نام پوشه، نام فرعی وب سایت شما خواهد بود. در همین پوشه، فایل وردپرس دانلود شده را قرار دهید و از حالت فشرده خارج کنید. اکنون، از ماژول MySQL، بر روی گزینه admin کلیک کنید.
از بالا بر روی دیتابیس کلیک کرده و دیتابیس خود را نامگذاری کنید. برای مثال، ما در این مقاله از wpment به عنوان نام سرور استفاده کرده ایم. اکنون بر روی گزینه Create، کلیک کنید.
4. وردپرس را بر روی XAMPP برای Localhost نصب کنید.
اکنون می توانید با استفاده از لینک http://localhost/foldername، از وب سایت خود دیدن کنید.
در این بخش، نام پایگاه داده ای را که برای PHPMyAdmin ایجاد کرده اید، وارد کنید. رمز عبور را خالی نگه دارید.
در ادامه کافیست فیلد ها را با مقداری که گفته شده، پر کنید و روی بعدی کلید کنید تا مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست به پایان برسد. تمامی اطلاعاتی که برای پر کردن این فیلد ها لازم دارید، در مراحل قبلی ایجاد شده اند.
در نهایت یک user و رمز عبور برای ورود به وردپرس تعیین می کنید. و آدرس http://localhost/foldername/wp-admin را در مرورگر خود وارد می کنید. اکنون می توانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله قبل تعیین کرده اید، وارد بخش مدیریت وردپرس شوید. اگر همه مراحل را به درستی انجام داده باشید، یک وب سایت جدید برای لوکال هاست ایجاد می شود.
نصب تم و پلاگین روی لوکال هاست
هنگامی که وب سایت محلی خود را با XAMPP ایجاد کردید، می توانید هر پلاگین و تم وردپرسی را به دلخواه خود نصب کنید. برای این کار باید به این لینک http://localhost/foldername/wp-admin مراجعه کرده و سپس، از قسمت dashboard وردپرس، بر روی پلاگین ها > افزودن جدید، کلیک کنید. حالا افزونه ای را که می خواهید نصب کنید را جستجو کنید. به عنوان مثال، فرض کنید می خواهید افزونه WooCommerce ShopEngine را نصب کنید. اکنون ShopEngine را در کادر مربوطه، جستجو کنید. افزونه در لیست ظاهر می شود. بر روی دکمه “Install Now” کلیک کنید و سپس افزونه را فعال کنید. به همین ترتیب، می توانید افزونه های دیگری را نیز نصب کنید.
سخن پایانی
یادگیری وردپرس بسیار سرگرم کننده است. هر فردی که مایل به ایجاد یک سایت باشد، مطمئناً بهترین و آسان ترین روش برای او، استفاده از وردپرس است. میلیون ها نفر در سراسر جهان برای وب سایت های خود به وردپرس وابسته هستند و در حال حاضر، بیش از 43 درصد از کل وب سایت ها از وردپرس استفاده می کنند. نصب وردپرس در لوکال هاست بسیار آسان است. وردپرس به عنوان محبوب ترین پلتفرم وب، در حال حاضر بیش از یک سوم کل وب سایت ها را تامین می کند. در این مقاله سعی کردیم تا به آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست بپردازیم.
پی فا مگ – پایگاه دانش پرداخت