• درگاه پرداخت
پی فا مگ
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پی فا مگ
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پی فا مگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

معروف ترین روش های کلاهبرداری در اینترنت

کلاهبرداری در اینترنت

12 مهر 1401
در کسب و کار
0
کلاهبرداری در اینترنت

کلاهبرداری در اینترنت

WhatsappTelegramLinkedin

توسعه کسب و کار های آنلاین و پیشرفت تکنولوژی سبب شده که افراد سودجو فضای اینترنت را برای کلاهبرداری انتخاب کنند، کلاهبرداران اینترنتی از روش های جدید و بسیار پیچیده ای استفاده می کنند، امروزه روش های بسیاری برای کلاهبرداری در این فضا طراحی شده اما برخی از آن ها محبوب تر بوده و اکثر افراد حرفه ای از روش های معروف استفاده می کنند، به همین دلیل نیاز است که کاربران با برخی از معروف ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی آشنا شوند، در ادامه با پی فا همراه باشید تا اطلاعاتی جامع در این خصوص کسب نمایید.

کلاهبرداری در اینترنت

معروف ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی
معروف ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی

امروزه با توسعه اینترنت ‌و پدیدار شدن کسب و کار های آنلاین، مسیر کلاهبرداری و سودجویی اینترنتی برای برخی افراد ایجاد و هموار شده است. این کلاهبرداران اینترنتی، شیوه ‌هایی بسیار پیچیده و حرفه ای را برای کلاهبرداری به کار می برند که آشنایی و اطلاع از این روش‌ ها، می تواند به افراد برای جلوگیری از کلاهبرداری ها کمک کند. اصطلاح (کلاهبرداری اینترنتی) عموماً شامل فعالیت‌ های جرایم سایبری است که از طریق اینترنت انجام می شوند. برخی از این جرائم عبارت هستند از سرقت هویت، فیشینگ و سایر فعالیت‌ های هکری که برای کلاهبرداری از مردم طراحی شده اند. با گسترش استفاده از اینترنت و پیچیده تر شدن تکنیک های مجرمانه سایبری، ارقام از دست رفته ناشی از کلاهبرداری های اینترنتی همچنان افزایش می یابد. به همین دلیل آگاهی و آشنایی کاربران با برخی از معروف ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی نکته مهمی است که در ادامه به آن پرداخته می شود.

معروف ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی

انواع کلاهبرداری اینترنتی
انواع کلاهبرداری اینترنتی

کلاهبرداران امروزی از روش های متفاوتی نسبت کلاهبرداران قدیمی استفاده می کنند، جالب است بدانید که برخی از روانشناسان پس از بررسی این افراد متوجه شدند که کلاهبرداران نسبت به افراد عادی از هوش بسیار بالاتری برخوردار بوده و همین امر سبب می شود که به فکر خلق راه های جدید و پیچیده ای برای کلاهبرداری بیافتند.
برخی از معروف ترین و رایج ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی که توسط کلاهبرداران حرفه ای استفاده می شود به شرح زیر است:

  • کلاهبرداری نیجریه ای
  • کلاهبرداری هویتی
  • کلاهبرداری با استفاده از تبلیغات و قرعه کشی
  • فیشینگ
  • کلاهبرداری چارلز پانزی
  • کلاهبرداری با جعل اسناد خانه بی مالک
  • کلاهبرداری از راه پیشنهاد کاری

که در ادامه این مقاله به توضیح جامع و کامل هر یک از این روش ها پرداخته می شود.

روش کلاهبرداری نیجریه ای

اولین روش کلاهبرداری که از رایج ترین و اولین روش ها برای کلاهبرداری در فضای اینترنتی است، کلاهبرداری نیجریه ای می باشد. در روش کلاهبرداری نیجریه ای، کلاهبرداران اقدام به ساخت یک ایمیل جعلی و تقلبی به نام یک شرکت، کمپانی و یا فرد شناخته شده با مقداری تغییرات در آدرس ایمیل می کنند. پس از پاسخگویی فرد مورد نظر و یا مشتری شرکت، کلاهبرداران شروع به مکالمه با آن ها کرده و شروع به کسب اطلاعات و حتی عقد قرارداد می کنند. شخصی که خود را به عنوان یکی از مقامات دولت نیجریه، بانک مرکزی نیجریه، شرکت ملی نفت نیجریه یا یکی از مشاغل مختلف دیگر معمولاً با منشاء نیجریه معرفی می کند، از طریق فاکس یا ایمیل با یک فرد یا شرکت خارجی تماس می گیرد. در متن این ایمیل نوشته می شود که شخصی قصد دارد مقدار بسیار زیادی پول را از کشوری که در آن زندگی می کند خارج کند و برای این کار به کمک شخص دیگیری نیاز دارد، در این روش معمولا کشور مبدا نیجیریه است به همین دلیل آن را روش نیجریه ای نامگذاری کرده اند. اگر قربانی به این ایمیل پاسخ دهد و درخواست او را بپذیرد، شخص کلاهبردار از او می خواهد برای انجام کارهای بانکی مبلغی را واریز کند. پس از واریز مبلغ، کلاهبردار ناپدید شده و قربانی متوجه می شود که از او کلاهبرداری شده است.

روش کلاهبرداری هویتی

امروزه بسیاری از افراد برای ورود به برخی از سایت ها از ایمیل خود استفاده کرده و یا اطلاعات هویتی خود را در بخشی از ایمیل ذخیره می کنند، همین امر سبب شده که کلاهبرداران به طور مستقیم ایمیل افراد را مورد هدف قرار دهند و با نفوذ به آن اطلاعات هویتی و امنیتی کاربران را به سرقت می برند. این روش برای کلاهبرداران بسیار ساده بوده و در موارد متعددی کاربرد دارد، پس بهتر است که برای امنیت هر چه بیشتر ایمیل خود موارد امنیتی لازم مانند تایید هویت دو مرحله ای را فعال کنید.

روش کلاهبرداری با قرعه کشی

حتما با پیامک های تبلیغاتی ‌و پیامک هایی مانند شما در مسابقه و با قرعه کشی برنده شده اید” مواجه شده اید. اغلب افراد روزانه چندین پیامک تحت این عنوان دریافت می کنند. به یقین می توان گفت ۹۰ درصد این پیامک ها جعلی بوده و توسط کلاهبرداران اینترنتی ارسال می شوند. این روش مشابه روش نیجریه ای بوده و کلاهبرداران در آن از شما می خواهند که مبلغی را جهت ارسال جایزه ای که در قرعه کشی برنده شده اید واریز کنید. اما پس از واریز مبلغ شماره تلفن فرد پیام دهنده از دسترس خارج شده و متوجه می شوید که جایزه ای در کار نیست. این روش به شیوه های مختلف و تحت عناوین و موضوعات مختلف انجام می شود و کلاهبرداران سناریو های مختلفی را به کار می برند.

کلاهبرداری از طریق فیشینگ

به عنوان یک کاربر اینترنت، حتما تاکنون بارها کلمه فیشینگ را شنیده اید. فیشینگ به نوعی حمله اینترنتی گفته می شود که اغلب برای سرقت اطلاعات کاربر استفاده می شود و زمانی اتفاق می‌ افتد که کلاهبردار، خود را به عنوان یک فرد قابل اعتماد نشان می ‌دهد و قربانی را فریب می ‌دهد تا ایمیل، پیام و یا پیامک ارسال شده را باز کند. به طور کلی سرقت اطلاعات امنیتی کاربران مانند رمز عبور، شماره کارت بانکی و رمز آن از طریق طراحی کردن صفحات وب مشابه نسخه اصلی را فیشینگ می گویند. به عنوان نمونه، کلاهبرداران صفحه ای را همانند صفحه درگاه پرداخت اصلی طراحی کرده و هنگامی که کاربران اقدام به پرداخت می کنند، پس از وارد کردن شماره کارت و رمز های مربوطه، متوجه می شوند که هیچگونه پرداختی انجام نشده است. در این حال، اطلاعات بانکی کاربر به طور کامل کپی شده و حساب توسط کلاهبردار خالی می شود. برای جلوگیری از این شیوه کلاهبرداری باید از یک درگاه پرداخت ایمن مانند درگاه پرداخت پی فا که کاملا امن و مطمئن است، استفاده شود.

روش کلاهبرداری چارلز پانزی

همه ما حداقل یک بار نام شرکت های هرمی را شنیده ایم یا با افرادی که در این شرکت ها کار می کنند صحبت کرده ایم، این روش کلاهبردی در واقع همان طرح اصلی شرکت های هرمی بوده و نام آن از اولین شخصی که این طرح را ارائه داد، گرفته شده است. در سال های گذشته کلاهبرداران بسیاری از این روش برای رسیدن به اهداف خود استفاده کرده اند، طرح هرمی به سرعت مورد استقبال قرار گرفت و در تمام نقاط دنیا و همچنین فضای اینترنت پخش شد، بهتر است در هنگام مواجه شدن با همچین طرح هایی به سرعت خود را کنار بکشید و در این گونه کار ها شرکت نکنید.

روش کلاهبرداری از طریق جعل اسناد

خانه های بدون مالک و فراموش شده یکی ازمواردی است که کلاهبرداران با استفاده از آن ها پول خوبی را به جیب می زنند، این افراد وقت خود را صرف پیدا کردن چنین خانه هایی کرده و سپس با جعل سند، خانه های بدون مالک را در شبکه اینترنت به خریداران با قیمتی بسیار ارزان پیشنهاد داده تا آن ها را متقاعد به خرید کنند.

روش کلاهبرداری از طریق آگهی استخدام و پیشنهاد کاری

پیشنهاد کاری در فضای اینترنت به اشخاص جویای کار، یکی دیگر از روش های کلاهبرداری محسوب می شود، در این روش شخص کلاهبردار خود را به عنوان رئیس یک شرکت که در کشور دیگری نسبت به محل زندگی فرد قربانی است، معرفی کرده و به افراد پیشنهاد کار در کشور خودشان را می دهد، در ادامه رئیس شرکت که همان فرد کلاهبردار است کار را برایتان شرح می دهد، معمولا گفته می شود که این شغل نیاز به ۳ تا ۵ ساعت کار در خانه دارد و بسیار ساده می باشد، همچنین حقوق آن را بیش از ۳ هزار دلار در روز اعلام می کنند که رقم وسوسه کننده ای به نظر می رسد. اگر شغل را قبول کنید، اطلاعات حساب بانکی شما را گرفته و مبلغی را برایتان واریز می کنند، سپس می خواهند از طریق روش های مشخصی پول دریافت شده را برای شخصی ناشناس واریز نمایید، درواقع شما واسطه کار خلاف خواهید شد و در نهایت پلیس با شما طرف است زیرا هویت اصلی شخصی که به صورت ظاهری رئیس شماست، مشخص نیست.

کلام آخر
دنیای تکنولوژی و اینترنت روز به روز در حال پیشرفت بوده و توجه هرچه بیشتر افراد به این شبکه، باعث افزایش تعداد کلاهبرداران و روش های کلاهبرداری می شود، در حال حاضر روش های بسیاری برای کلاهبرداری در فضای اینترنت وجود دارد که برخی از آن ها همچنان ناشناخته هستند و ما در این مقاله سعی بر آن داشتیم که معروف ترین و پر استفاده ترین روش های موجود را به شما همراهان عزیز پی فا معرفی کنیم تا در هنگام مواجه شدن با کلاهبرداران با روش های این افراد آشنا باشید.

مطالب مرتبط

مدل کسب‌وکار یا بیزینس مدل چیست؟

مدل کسب‌وکار یا بیزینس مدل چیست؟

13 اسفند 1401

هنگام راه‌اندازی یک کسب‌وکار، انتخاب های زیادی دارید. خارج از محصولی که برای فروش انتخاب می‌کنید یا استراتژی بازاریابی که...

استزاتژی‌های بازاریابی فین‌تک

بازاریابی فین‌تک شامل چه استراتژی‌هایی است؟

8 اسفند 1401

با توجه به تعداد کسب‌وکارهای با ارزشی که هر ساله تأسیس می‌شوند، واضح است که صنعت فین‌تک با سرعت بی...

مارکتینگ

آشنایی کامل با نیچ مارکتینگ یا بازاریابی گوشه‌ای

6 اسفند 1401

اگر قصد دارید یک کسب‌وکار آنلاین را شروع کرده و راه اندازی کنید، قطع به یقین با بازارهای اشباع شده‌ای...

قوانین کسب‌وکارهای اینترنتی در ایران

الزامات قانونی کسب‌وکارهای اینترنتی در ایران

3 اسفند 1401

تجارت آنلاین و راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی در سال‌های اخیر با توجه گسترده مردم و بیزینس‌ها مواجه شده‌اند. افرادی که امروزه...

لینکدین مارکتینگ (Linkedln Marketing)

لینکدین مارکتینگ چیست؟

8 بهمن 1401

امروزه، لینکدین به یک شبکه رسانه اجتماعی جذاب و بسیار محبوب تبدیل شده است که در آن کاربران می‌توانند با...

نکات طلایی افزایش فروش اینترنتی شما

بهترین روش‌ها برای افزایش فروش فروشگاه‌ اینترنتی

1 بهمن 1401

امروزه، توسعه اینترنت و افزایش محبوبیت آن، بر اکثر حوزه‌ها تاثیر گذاشته و موارد مختلفی بر بستر آن انجام می‌گیرند....

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest

guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

شبکه های اجتماعی

خبرنامه

جدید ترین مقالات

  • گزارش اقتصادی بهمن ماه شاپرک
  • معرفی انواع چک بانکی و کاربردهایشان
  • ارائه خدمات بانکی به اشخاص حقوقی منوط به اخذ کد شهاب
  • اعلام ساعت کاری سامانه‎ های ساتنا و پایا در روزهای پایانی سال

دسته بندی ها

  • اخبار
  • اطلاعات عمومی
  • پرداخت الکترونیک
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
پی فا مگ

© کلیه حقوق برای پی فا محفوظ است.

پی فا مگ

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • درگاه پرداخت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما

© کلیه حقوق برای پی فا محفوظ است.

wpDiscuz