• درگاه پرداخت
پی فا مگ
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پی فا مگ
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پی فا مگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

آموزش تصویری دریافت اینماد

نماد اعتماد الکترونیکی

2 تیر 1401
در پرداخت الکترونیک
0
آموزش دریافت اینماد

آموزش دریافت اینماد

WhatsappTelegramLinkedin

نماد اعتماد الکترونیکی، نماد یا لوگویی است که از طرف مرکز سازمان توسعه تجارت الکترونیکی به وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی در جهت احراز صلاحیت و هویت آن ها، داده می شود. اگر شما هم به عنوان یک کارآفرین از طریق اینترنت و فروشگاه های اینترنتی محصولات خود را برای مشتریان ارائه می دهید اما نماد اعتماد الکترونیکی ندارید، بهتر است تا در اولین فرصت برای دریافت آن اقدام نمایید تا مشتریان شما با آسودگی بیشتر و دغدغه کمتری، به خرید خود بپردازند. در این مقاله قصد داریم به آموزش دریافت اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) و مراحل و شرایط آن بپردازیم.

نماد اعتماد الکترونیکی چیست و چرا باید آن را دریافت کرد؟

نماد اعتماد الکترونیکی، نمادی است که به فروشگاه های اینترنتی و وب سایت ها از طریق مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ارائه می شود تا کاربران و مشتریان وب سایت ها با اعتماد بیشتری از صاحبان بیزینس ها خرید کنند. نماد اعتماد الکترونیکی به وب سایت هایی که از صلاحیت کافی برخوردار هستند، داده می شود و با این نماد در واقع احراز هویت می شوند تا خریداران بدون هیچ مشکل و یا نگرانی از وب سایت مورد نظر بازدید کرده و خرید خود را انجام دهند. اما اینماد چیست؟ اینماد یا سامانه دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، سایتی است که برای کارهای مربوط به دریافت نماد الکترونیکی کسب و کارها از طرف سازمان توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد شده است که صاحبان وب سایت های فروشگاهی با مراجعه به سایت enamad.ir و طی کردن مراحل مربوطه، می توانند نماد اعتماد الکترونیکی را برای وب سایت فروشگاهی خود تهیه کنند. نماد اعتماد الکترونیکی نشان می دهد که وب سایتی که بازدید می شود، حفاظت از داده ها و حریم خصوصی را به مصرف کننده ارائه می دهد تا خریدهای آن ها با خیال راحت انجام شود و اطلاعات شخصی آن ها فقط با گیرندگان مجاز به اشتراک گذاشته شود. برخی از علائم نماد اعتماد الکترونیکی به سادگی تأیید می کنند که یک کسب و کار توسط سازمان دیگری که ممکن است مهم باشد یا نباشد، تأیید شده است. اعتباربخشی از سازمان های شناخته شده مانند اینماد معمولاً از نظر اعتماد مشتری ارزش بیشتری دارد. مصرف کنندگان هنگام انجام خرید در یک وب سایت تجارت الکترونیک، مانند خرید آنلاین، نگرانی های فزاینده ای در مورد کلاهبرداری و سرقت دارند. صاحبان کسب و کارهای آنلاین تراکنش های آنلاین را با رمزگذاری ایمن می کنند. با این حال، مصرف کنندگان می خواهند اطمینان بیشتری داشته باشند که اطلاعات آن ها امن است و در برابر تلاش های هکرها و نقض اطلاعات شخصی خود آسیب پذیر نخواهند بود. این امر تقاضا را برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، افزایش داده است و باعث شده که بیشتر کسب و کارها برای دریافت این نماد اقدام کنند. علاوه بر دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، کسب و کارهای آنلاین باید از درگاه های پرداخت امنی استفاده کنند تا مشتریان مشکلی به هنگام پرداخت هزینه های محصول خریداری شده نداشته باشند. پی فا یکی از درگاه های امن پرداختی است که باعث می شود صاحبان بیزینس تمرکز بیشتری بر روی فعالیت اصلی خود داشته باشند و کمتر با مسائل پرداختی رو به رو شده و تجربه یک خرید با پرداخت امن را برای مشتریان خود فراهم کنند.

انواع نماد اعتماد الکترونیکی

نشان اعتماد تجارت الکترونیک با توجه به تعداد ستاره های آن تفکیک می شود. تعداد ستاره های نماد اعتماد الکترونیکی یک سایت، اعتبار آن سایت را نشان می دهد. هر چه تعداد ستاره ها بیشتر باشد، اعتبار سایت نیز بیشتر است. برای مثال؛ برخی از سایت ها دارای یک ستاره و برخی دیگر دو ستاره می باشند. دو ستاره بودن سایت، به معنی مجهز بودن به بخش کاربری سایت است. به این معنا که خدمات در آن سایت با امنیت بالایی ارائه و اطلاعات کاربران حفظ میشود. در اعطای نماد تک ستاره، سایت مورد نظر، از سه منظر مورد بررسی قرار میگیرد. این سه فاکتور عبارتند از محتوای سایت، پروسه ی فروش و استاندارد سایت. محتوای سایت به موضوعات و خدمات ارائه شده در سایت اشاره دارد. کارشناسان بررسی می کنند که محتوای ارائه شده در سایت ممنوع و مغایر با شئونات اسلامی رایج در کشور و همچنین قوانین نباشد. در بررسی بخش فروش نیز، مشخصات فنی، قیمت محصولات ارائه شده و به طور کلی خدمات سایت، مورد توجه قرار می گیرد. بررسی استاندارد سایت، شامل افزودن گزینه درباره ما، برای ارائه ی آگاهی و اطلاعات فروشگاه، لیست مجوزهای اخذ شده و مشخصات مالک/مالکان فروشگاه است. علاوه بر این، افزودن گزینه ی تماس با مسئولین و ارائه ی اطلاعات لازم برای تماس و ارتباط بیشتر نیز، ضروری است. در اعطای نماد دو ستاره، علاوه بر شرایطی که در تک ستاره اشاره شد، سایت ملزم است اقدام به نصب گواهی امنیت ssl، در همه ی صفحات سایت، کند.

چه قدر هزینه و زمان باید برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی صرف کرد؟

برای دریافت اینماد، الزام به پرداخت هزینه وجود دارد. هزینه دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، شامل هزینه پست جهت ارسال بسته احراز هویت و هزینه دریافت نماد میباشد. هزینه ای که متقاضیان و صاحبان کسب و کار برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی می پردازند، مبلغی به اندازه ۱۷۵ هزار تومان است. این مبلغ برای مدت دو سال است که از طریق درگاه پرداخت موجود در سایت اینماد پرداخت می شود. لازم به ذکر است که این مبلغ می تواند به صورت دو قسط از طرف متقاضیان در سامانه پرداخت شود. پس از تایید مشخصات کلی کسب و کار اینترنتی و احراز هویت مالک و تایید آن توسط سامانه، مدت زمان هفت تا ده روز طول میکشد تا نماد اعتبار الکترونیک به شما اعطا شود.

شرایط و مدارک لازم برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

شرایط دریافت اینماد برای صاحبان کسب و کار؛
– ارائه محصول یا خدمات در وب سایت های اینترنتی؛ چرا که نماد اعتماد الکترونیکی فقط به کسب و کارهایی تعلق می گیرد که به صورت اینترنتی فعالیت می کنند.
– اعلام قیمت محصولات و یا خدمات ارائه شده در وب سایت.
– صاحب امتیاز دامنه؛ امتیاز دامنه وب سایت های فروشگاهی باید به نام فرد متقاضی باشد که درخواست نماد اعتبار الکترونیکی را داده است.
– تایید صلاحیت فرد متقاضی.
– و داشتن حداقل ۱۸ سال سن براس فرد متقاضی.
مدارک مورد نیاز برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به صورت زیر است؛
– متقاضیان حقیقی باید برای دریافت اینماد، مجوز فعالیت خود، تعهد نامه ، مدارک هویتی و اجاره نامه یا سند محل کسب و کار خود را در سایت بارگذاری کند.
– این مدارک برای متقاضیان حقوقی تجاری و یا غیر تجاری متفاوت است و شامل تصویر اصل اساسنامه، پروانه و یا مجوز فعالیت ، تعدنامه شخصیت های حقوقی و اخرین تغییرات فعالیت شرکت در صورت وجود است که باید آن ها را به صورت فایل اسکن شده در سایت بارگذاری کنند.

آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

در این مرحله به نحوه آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی برای کسب و کارهای آنلاین می پردازیم؛
۱. در مرحله اول باید از طریق مرورگر گوشی همراه یا کامپیوتر وارد سایت ثبت نام اینماد enamad.ir شوید.
۲. پس از اینکه وارد سایت شدید، باید از گزینه ها و لینک هایی که در صفحه سایت اینماد وجود دارند، گزینه ثبت نام و دریافت نماد الکترونیکی را انتخاب کنید.

آموزش دریافت اینماد
آموزش دریافت اینماد

۳. پس از این که گزینه ثبت نام و دریافت نماد را انتخاب کردید، وارد صفحه جدیدی می شوید. اگر قبلا در این سامانه ثبت نام کرده باشید، با وارد کردن نام کاربری خود و رمز عبور می توانید وارد مرحله بعد شوید، اما اگر در این سامانه حساب کاربری ندارید، می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه ایجاد حساب کاربری در پایین صفحه، یک حساب کاربری جدید برای خود ایجاد کنید.

مرحله دوم
مرحله دوم

۴. پس از ایجاد حساب کاربری و یا ورود به حساب قبلی خود می توانید به صفحه اصلی ثبت نام نماد اعتماد الکترونیکی وارد شوید. در این صفحه ارتباط بین نماد اعتماد الکترونیکی با دریافت درگاه پرداخت اینترنتی شما ارائه شده است. پس از مطالعه این بخش ، باید به اطلاعاتی که سامانه از شما خواسته است، به طور دقیق پاسخ دهید. این اطلاعات شامل اطلاعات شخصی و حقوقی مانند نام و کد ملی و تاریخ تولد و همچنین آدرس و یک حساب ایمیل است که باید به درستی پاسخ داده شود.
۵. در مرحله پنجم باید سایر اطلاعاتی که سامانه از شما خواسته است را نیز تکمیل کنید. این اطلاعات شامل شناسه کاربری و رمز عبور نیز است که باید به طور دقیق آن ها را تعیین کنید. پس از تعیین شناسه کاربری و رمز عبور، عبارت امنیتی را که در پایین صفحه قرار دارد وارد کنید، سپس با توجه به نوع کسب و کارتان، گزینه های مربوطه را انتخاب کرده و در انتها بر روی گزینه تایید کلیک کنید.

درگاه پرداخت اینترنتی
درگاه پرداخت اینترنتی

۶. پس از کلیک بر روی گزینه تایید، پیامی با عنوان ” ثبت نام شما با موفقیت انجام شد و لینک ثبت نام به ایمیل شما ارسال شد.” دریافت می کنید. با مراجعه به صندوق پیام های ایمیلتان می توانید لینکی که سامانه اینماد برای شما ارسال کرده است را مشاهده کنید. با کلیک کردن بر روی این لینک و تایید ثبت نام خود، دوباره وارد صفحه اصلی سایت اینماد می شوید که با وارد کردن مجدد شناسه کاربری و رمز عبور می توانید وارد صفحه شخصی خود در وب سایت اینماد شوید.

ثبت نام ای نماد
ثبت نام ای نماد

۷. پس از این که وارد صفحه شخصی خود شدید، باید از منوی سمت راست صفحه، گزینه تکمیل اطلاعات را انتخاب کرده و اطلاعات خواسته شده از شما را به طور دقیق تکمیل نمایید.

تکمیل اطلاعات ای نماد
تکمیل اطلاعات ای نماد

۸. پس از تکمیل اطلاعات فردی و هویتی در فرم مربوطه، بر روی گزینه ذخیره کلیک کنید که در این صورت پیامی با عنوان ” ثبت نام شما با موفقیت انجام شد” دریافت می کنید که باید در ادامه پیام، گزینه تایید را انتخاب کنید.

دریافت اینماد
دریافت اینماد

۹. سپس مجددا از منوی سمت راست و از قسمت تکمیل اطلاعات، بر روی گزینه بارگذاری مدارک کلیک کنید.
۱۰. با کلیک کردن بر روی گزینه بارگذاری مدارک وارد صفحه جدیدی می شوید که باید مدارک خواسته شده را در سایت اسکن کنید.

نماد اعتماد الکترونیکی
نماد اعتماد الکترونیکی

۱۱. پس از بارگذاری مدارک و دریافت پیام بارگذاری با موفقیت انجام شد، نوبت به احراز هویت و اطلاعات می رسد که برای این منظور باید دوباره از منوی تکمیل اطلاعات این گزینه را انتخاب کرده و درستی شماره تلفن و سایر اطلاعات را تایید کنید. پس از تایید شماره تلفن همراه کدی به شما ارسال می شود که باید آن را در کادر مشخص وارد کنید.

بارگذاری مدارک
بارگذاری مدارک

۱۲. پس از تایید اطلاعات، برای بررسی آن ها کمی منتظر بمانید سپس از سایت خارج شده و مجدد وارد شوید.
۱۳. پس از این که مجددا وارد سایت و صفحه شخصی خود شدید، از منوی سمت راست صفحه بر روی گزینه کسب و کار کلیک کرده و سپس با کلیک کردن بر روی گزینه افزودن کسب و کار، اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایید.

آموزش دریافت اینماد
آموزش دریافت اینماد

۱۴. پس از تکمیل اطلاعات مربوطه، ثبت نام شما در سایت برای دریافت اینماد با موفقیت انجام می شود. پس از اینکه اطلاعات شما توسط کارشناسان سایت مورد تایید قرار گرفت می توانید با پرداخت هزینه ، نماد اعتماد الکترونیکی خود را دریافت نمایید.

مراحل دریافت اینماد

پس از این که آموزش نحوه دریافت اینماد برای کسب و کارتان را یاد گرفتید، می توانید با انجام مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، اقدام به ثبت نام و دریافت نماد کنید. همانطور که به آن اشاره کردیم، دریافت نماد روند بسیار ساده ای دارد. ابتدا باید شرایط و مدارک لازم برای دریافت نماد را داشته باشید و سپس با مراجعه به وب سایت رسمی اینماد و ایجاد یک حساب کاربری و تایید ثبت نام توسط سایت و در ادامه پرداخت هزینه مربوطه، اقدام به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی وب سایت فروشگاهی خود کنید.

نحوه درخواست تمدید اینماد

از آن جایی که نماد اعتماد الکترونیکی کسب و کارها دارای اعتبارهای ۲ ساله است، متقاضیان حقیقی و حقوقی کسب و کارها باید پس از اتمام دوره دو ساله نماد اعتبار الکترونیکی، برای تمدید مجدد آن اقدام کنند. درخواست تمدید اعتبار اینماد از طریق سایت اینماد و از طریق همان شرایط دریافت اعتبار که در قسمت آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به آن اشاره شد، انجام می شود. متقاضیان و صاحبان کسب و کار برای تمدید اعتبار باید همچنین هزینه مربوط به دریافت نماد اعتبار را مجددا از طریق یک درگاه پرداخت موبایلی و یا سایر درگاه های موجود در سایت واریز کنند تا اعتبار سنجی و صدور نماد از طرف کارشناسان انجام شود.
توجه داشته باشید که برای درخواست تمدید اعتبار نباید در دو سال گذشته مرتکب جرمی شده باشید، همچنین باید جوازها و پروانه ی کسب و کار شما دارای اعتبار باشد و مشکلی در این باره وجود نداشته باشد.

جمع بندی
نماد اعتماد الکترونیکی به عنوان یک مجوز رسمی از سوی سازمان توسعه تجارت الکترونیکی برای کسب و کارهای اینترنتی و قانونی کردن این کسب و کارها صادر می شود. در این مقاله به شرایط لازم برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی و آموزش آن پرداختیم که امیدواریم با اقدام به دریافت آن، تجربه جدید و امنی را برای مشتریان خود به هنگام خرید ایجاد کنید.

مطالب مرتبط

گزارش شاپرک

گزارش اقتصادی بهمن ماه شاپرک

23 اسفند 1401

گزارش اقتصادی شاپرک، یک گزارش تخصصی مالی است که توسط «شاپرک» به صورت ماهانه منتشر می‌شود و حاوی اطلاعاتی از...

گزارش شاپرک

گزارش اقتصادی دی ماه شاپرک

30 بهمن 1401

گزارش اقتصادی شاپرک، یک گزارش تخصصی مالی است که توسط «شاپرک» به صورت ماهانه منتشر می‌شود و حاوی اطلاعاتی از...

مالیات عملکرد و ارزش افزوده

مالیات و ارزش افزوده چه تفاوتی دارند؟

28 دی 1401

مالیات و پرداخت آن از ارکان جدانشدنی اغلب کسب‌وکارها بوده و از مهم‌ترین وظایفی است که تمامی صاحبین کسب‌وکار موظف...

گزارش ماهانه آذر

گزارش اقتصادی آذر ماه شاپرک

25 دی 1401

گزارش اقتصادی شاپرک، یک گزارش تخصصی مالی است که توسط «شاپرک» به صورت ماهانه منتشر می‌شود و حاوی اطلاعاتی از...

ولث تک چیست؟

ولث تک (Wealth Tech) چیست؟

17 دی 1401

ولث تک چیست؟ «Wealth Tech» به استفاده از فناوری‌های نوآورانه مانند هوش مصنوعی برای ارائه جایگزینی برای شرکت‌های مدیریت سرمایه...

هر آنچه باید در رابطه با نئوبانک بدانید

نئو بانک چیست؟ نگاهی به بانکداری نوین در ایران

11 دی 1401

در سال‌های گذشته افراد برای افتتاح حساب بانکی، ابتدا باید حضوری به بانک مراجعه می‎کردند و پس از طی پروسه‎ای...

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest

guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

شبکه های اجتماعی

خبرنامه

جدید ترین مقالات

  • گزارش اقتصادی بهمن ماه شاپرک
  • معرفی انواع چک بانکی و کاربردهایشان
  • ارائه خدمات بانکی به اشخاص حقوقی منوط به اخذ کد شهاب
  • اعلام ساعت کاری سامانه‎ های ساتنا و پایا در روزهای پایانی سال

دسته بندی ها

  • اخبار
  • اطلاعات عمومی
  • پرداخت الکترونیک
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
پی فا مگ

© کلیه حقوق برای پی فا محفوظ است.

پی فا مگ

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • درگاه پرداخت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما

© کلیه حقوق برای پی فا محفوظ است.

wpDiscuz