• درگاه پرداخت
پی فا مگ
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پی فا مگ
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پی فا مگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

انواع روش های ساخت سایت

بهترین روش ساخت سایت

2 تیر 1401
در کسب و کار
0
انواع روش طراحی سایت

انواع روش طراحی سایت

WhatsappTelegramLinkedin

طبق آمار، در سال های اخیر اکثر تاجران از طریق فروشگاه های اینترنتی کسب و کار خود را رونق بخشیده اند. زیرا تجارت های آنلاین علاوه بر ساده و کاربر پسند بودن، میان مردم بسیار پرطرفدار شده و از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. در واقع در گذشته پلتفرم ها یا وب سایت های بزرگی وجود نداشت و عمده صاحبان کار، از طریق مغازه ها و فروش های حضوری کسب و کار خود را پیش می بردند. اما پس از گذشت زمان و به خصوص بعد از شروع دوره بیماری کرونا، خرید و فروش اینترنتی میان مردم محبوب تر از گذشته شد. به همین دلیل است که می خواهیم در این مقاله از پی فا بهترین روش های ساخت سایت و انواع آن را برای شما عزیزان شرح دهیم.

چرا باید سایت داشته باشیم؟

امروزه اکثر صاحبان کار به خصوص جوانان، به دنبال ساخت وب سایت خود برای کسب و کارشان هستند. این کار به دلیل ارزشمندی روز افزون خرید های اینترنتی و رونق گرفتن تجارت های آنلاین است. همان طور که می دانید وب سایت، به فضایی در اینترنت گفته می شود که صفحه یا صفحاتی را در خود جای می دهد و هر صفحه دارای محتواهای متنی، تصویری و … است. در گذشته وب سایت ها با شکل ساده تری در گوگل نمایان می شدند، اما در جهان امروزی که تکنولوژی تا این حد پیشرفت کرده و گوگل نیز به واسطه آپدیت های پی در پی، الگوریتم های جدیدی را به مردم از سراسر جهان ارائه می دهد. می توان گفت طراحی وب سایت برای راه اندازی کسب و کار شخصی یک ایده عالی به نظر می رسد. لازم است بدانید که روش های ساخت سایت به چندین طبقه دسته بندی می شوند. انتخاب یکی از انواع روش طراحی سایت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. زیرا سایتی که شما برای تجارت خود طراحی می کنید، نیاز به هزینه، وقت و دریافت امتیاز از سوی گوگل دارد. به همین دلیل ابتدا باید هدف سایت را مشخص کرده و نسبت به آن بهترین روش ساخت سایت را انتخاب کنید. از همین روی، می خواهیم در ادامه شما را با پیش نیاز های ساخت سایت آشنا سازیم تا بهتر بتوانید روش مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

پیش نیاز های اصلی برای ساخت سایت

بهترین روش ساخت سایت
بهترین روش ساخت سایت

پیش از هر چیزی باید بدانید سایتی که طراحی می کنید دقیقا مانند یک مغازه، فروشگاه لباس، فروشگاه لوازم دیجیتال و…. است. در واقع منظور ما این است که وب سایت دقیقا همان فروشگاه و زمینه کاری هست که می خواهید شروع کنید و در وهله اول باید یک نام زیبا برای تجارت خود برگزینید. پس از انتخاب اسم مناسب و تعیین هدف و برنامه ریزی برای مدیریت سایت، نوبت به پیش بردن مراحل تخصصی تر است. برای ساخت تمام وب سایت ها، شما ابتدا باید 3 مورد زیر که بخش های اصلی سایت را تشکیل می دهند فراهم کنید:
1. قالب
2. دامنه
3. هاست
قالب: هر سایت نیاز به یک قالب یا پوسته دارد تا کاربران بتوانند از این طریق وارد سایت شده و آن را مشاهده کنند. تقریبا می توان گفت قالب مانند دکوراسیون فروشگاه اینترنتی شما است و هر مخاطبی که وارد سایت می شود، قالب اولین چیزی است که می بیند. به همین دلیل انتخاب قالب برای سایت نیز از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. قالب ها را می توان از دو روش آماده یا اختصاصی تهیه کرد. قالب آماده روشی سریع است، اما بسیار ساده و ابتدایی تر از قالب اختصاصی به شمار می رود. در نتیجه اگر قصد دارید وب سایتی تخصصی تر به نظر برسد و توجه مخاطب را در همان ابتدای ورود جلب کند، می توانید از قالب های اختصاصی بهره مند شوید که توسط افراد حرفه ای ساخته می شود.
دامنه: از ابتدایی ترین و ضروری ترین کار ها برای ساخت یک وب سایت، انتخاب دامنه یا همان نام آدرس سایت شما است. در واقع دامنه همان آدرس سایت است که کاربران می توانند از طریق آن، زمینه کاری شما را جست و جو کرده و وارد سایت شوند. لازم به ذکر است برای درست کردن دامنه باید مبلغ مشخصی را پرداخت کرده و سالانه آن را تمدید نمایید. همچنین پیشنهاد می کنیم نام دامنه کوتاه، جذاب و کاربردی باشد تا جست و جوی آن برای کاربران راحت تر باشد.
هاست: چنانچه به آن اشاره کردیم سایت به صفحات متعددی گفته می شود که در فضایی از اینترنت به اجرا در می آیند. هاست نیز همان فضای اینترنتی است که شما باید برای ساخت وب سایت خود، آن را اجاره کنید. این فضا برای ذخیره اطلاعات و محتوا های مورد نیاز شما است و از ملزومات یک سایت به شمار می رود. خرید هاست نیز یک هزینه سالانه یا ماهانه نسبت به فضای ذخیره سازی که نیاز دارید در بر می گیرد و باید طی مدت زمان مشخصی تمدید شود.

انواع روش های ساخت سایت

انواع روش های ساخت سایت
انواع روش های ساخت سایت

اگر تخصصی تر به این موضوع بپردازیم باید اشاره کنیم که روش های گوناگونی برای ساخت یک سایت وجود دارد که هر یک از آن ها ابزار ها و کاربرد های گوناگونی را ارائه می دهند. در کل سه روش اصلی برای ساخت سایت وجود دارد که با نام های ساخت سایت استاتیک، سایت داینامیک و سایت CMS شناخته می شود. لازم به ذکر است که هر یک از انواع سایتی که نام بردیم، از هزینه متفاوتی برخوردار بوده و کاربرد مختلفی را رائه می دهند. همچنین هر یک از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارند که طراحان وب باید نسبت به هدف فروشگاه اینترنتی، یکی از آن ها را انتخاب نمایند.

ساخت سایت استاتیک

اگر هدف شما از ایجاد یک صفحه اینترنتی معرفی یک شخصیت، شرکت و یا برند است سایت استاتیک می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. سایت استاتیک (ثابت) به وب سایتی گفته می شود که بیشتر حالت نمایشی داشته و هیچ تعاملی با کاربران ندارد. جالب است بدانید سایت های مدل استاتیک، از برنامه ‌نویسی سمت سرور برخوردار نبوده و هیچ پایگاه داده‌ ای ندارند. از سوی دیگر ایجاد تغییر در محتوا های صفحات استاتیک کمی دشوار است. زیرا صفحات استاتیک با کد های HTML و CSS نوشته می شوند و ثابت هستند. به همین دلیل برای ایجاد تغییر در آن ها، باید از طریق وبمستر سایت و به صورت دستی انجام شود.

مزایا و معایب ساخت سایت استاتیک

هر یک از انواع روش های طراحی سایت، مزیت های خاص خود را شامل می شوند و باید نسبت به اهداف سایت انتخاب شوند. اما با این حال می توان گفت مدل سایت استاتیک زمانی به بازار ارائه شد که دنیای طراحی وب هنوز پیشرفت آنچنانی نداشت. برخی از مزایا و معایب سایت استاتیک، به شرح زیر می باشد:
مزایا:
1. برای طراحی سایت استاتیک معمولا به هزینه کم تری نسبت به سایر سایت ها نیاز است و طراحی آن با سرعت بالا تری انجام می شود.
2. سرعت بارگزاری محتوا در آن بالا است.
3. نسبت به سایت داینامیک از پیچیدگی کم تری برخوردار است.
4. نیاز به فضای هاست زیادی ندارد.
5. برای طراحی سایت های کوچک یک گزینه عالی به شمار می رود.
6. ایندکس شدن صفحات سایت استاتیک به مراتب آسان تر از سایت های دیگر است.
معایب:
1. ایجاد تغییر در سایت استاتیک بسیار دشوار است و برای تغییرات ضروری حتما باید از یک متخصص کمک گرفته شود.
2. در طولانی مدت هزینه کنترل سایت استاتیک بالا می رود.
3. از سایت استاتیک نمی توان در سایت های بزرگ که نیاز به ارتباط با کاربر و یا صفحات زیاد دارند استفاده کرد.
در واقع می توان گفت سایت استاتیک برای افرادی مناسب است که قصد راه اندازی سایت های کوچک را دارند. همچنین سایت استاتیک یک مدل مدرن نیست و سایت های پیشرفته تر نسبت به آن در بازار موجود هستند. اما در حالت کلی این نوع سایت بسیار مقرون به صرفه و سریع است.

ساخت سایت داینامیک‌

معمولا سایت های داینامیک یا پویا، نسبت به مدل استاتیک از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده و کاربرد بیشتری دارند. در واقع این نوع سایت به راحتی طراحی می شود و نسبت به سایت استاتیک انعطاف پذیر تر است. سایت داینامیک بر خلاف استاتیک، از تعامل بالا با کاربران برخوردار بوده و مخاطبین می توانند در قسمت های گوناگون سایت به راحتی فعالیت کنند. همچنین مدیران این نوع وب سایت ها می توانند از طریق پنل مدیریت، به راحتی تغییرات دلخواه خود را بر روی داده ها اعمال کرده و ارتباط مستقیمی با سایت داشته باشند.

مزایا و معایب ساخت سایت داینامیک‌

همان طور که گفته شد سایت داینامیک سایتی است که مدیر آن می تواند بدون نیاز به کد نویسی و به راحتی از طریق یک پنل، سایت را کنترل کند. این نوع سایت نیز مزایا و معایب خاص خود را شامل می شود که در ادامه نام برده ایم:
مزایا:
1. به روز و محبوب بودن میان وبمسترها.
2. نامحدود بودن در عملکرد و امکان ایجاد صفحات زیاد.
3. امکان مدیریت آنلاین و راحت.
4. انعطاف پذیری و امکان ایجاد تغییرات در محتوا.
5. امکان کنترل شدن توسط چندین کاربر به طور همزمان.
معایب:
1. نسبت به سایت استاتیک از هزینه بالاتر برخوردار بوده و نیاز به زمان بیشتری برای طراحی دارد.
2. سایت داینامیک را نمی توان به راحتی طراحی کرد و برای آن که به درستی اجرا شود، نیاز به کمک یک متخصص طراح سایت دارد.
3. سرعت بارگزاری در سایت داینامیک نسبت به استاتیک، پایین تر است.
4. پنل مدیریتی که در سایت داینامیک به کار می رود نیاز به فرا گیری آموزش های مخصوصی دارد.
در کل می توان گفت سایت داینامیک نسبت به استاتیک از ویژگی های بیشتری برخوردار بوده و اکثر مدیران سایت از این نوع طراحی وب استفاده می کنند. اما استفاده از سایت استاتیک راحت تر است و نیاز به تخصص زیادی ندارد.

ساخت سایت با سیستم مدیریت محتوا (CMS)

سیستم مدیریت محتوا(Content Management System) یا به اختصار CMS، به مجموعه ای از نرم افزار ها گفته می شود که فرآیند ساخت سایت را تسهیل می کنند. درواقع اکثر وب سایت های دنیای امروزی، از طریق سیستم مدیریت محتوا ساخته می شوند. زیرا کار با این سیستم ها بسیار آسان است. اگر شما نیز یکی از افراد فعال در زمینه طراحی سایت هستید، به احتمال زیاد نام سایت های وردپرس، جوملا و مجنتو را شنیده اید. این سایت ها دقیقا از نوع سیستم مدیریت محتوا هستند.
در حالت کلی، سیستم های مدیریت محتوا نرم افزار هایی هستند که سایت را نیمه آماده به مدیران تحویل می دهند و سپس مدیران می توانند به دلخواه قالب یا افزونه های مورد نظر خود را به سایت اضافه کنند.

مزایا و معایب ساخت سایت با سیستم مدیریت محتوا
همانطور که ذکر شد، سایت هایی مانند وردپرس و جوملا که از سایت های بسیار محبوب امروزی هستند، با طراحی سیستم مدیریت محتوا ساخته شده اند. سیستم های مدیریت محتوا ویژگی های زیادی دارند که اکثر وبمستر ها را به سوی خود جذب کرده اند. اما با این حال سایت های سیستم مدیریت محتوا نیز دارای نقص هایی هستند که در ادامه ذکر کرده ایم.
مزایا:
1. عملکرد سایت های وردپرس و جوملا بسیار راحت است و به صورت رایگان مورد استفاده قرار می گیرد.
2. سایت های سیستم مدیریت محتوا دارای افزونه های تخصصی هستند که می توانید از طریق آن ها محتواهای سایت را برای جستجوی بهتر توسط موتور های گوگل، بهینه کنید.
3. برای طراحی سایت سیستم مدیریت محتوا، نیازی به تخصص کد نویسی نیست.
4. ایجاد تغییر در آن آسان است.
معایب:
1. شخصی سازی این نوع سایت نیاز به وقت بیشتری دارد.
2. به دلیل افزونه هایی که بر روی سیستم های مدیریت محتوا نصب می شود، ممکن است سرعت سایت شما کاهش یابد.

مطالب مرتبط

مدل کسب‌وکار یا بیزینس مدل چیست؟

مدل کسب‌وکار یا بیزینس مدل چیست؟

13 اسفند 1401

هنگام راه‌اندازی یک کسب‌وکار، انتخاب های زیادی دارید. خارج از محصولی که برای فروش انتخاب می‌کنید یا استراتژی بازاریابی که...

استزاتژی‌های بازاریابی فین‌تک

بازاریابی فین‌تک شامل چه استراتژی‌هایی است؟

8 اسفند 1401

با توجه به تعداد کسب‌وکارهای با ارزشی که هر ساله تأسیس می‌شوند، واضح است که صنعت فین‌تک با سرعت بی...

مارکتینگ

آشنایی کامل با نیچ مارکتینگ یا بازاریابی گوشه‌ای

6 اسفند 1401

اگر قصد دارید یک کسب‌وکار آنلاین را شروع کرده و راه اندازی کنید، قطع به یقین با بازارهای اشباع شده‌ای...

قوانین کسب‌وکارهای اینترنتی در ایران

الزامات قانونی کسب‌وکارهای اینترنتی در ایران

3 اسفند 1401

تجارت آنلاین و راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی در سال‌های اخیر با توجه گسترده مردم و بیزینس‌ها مواجه شده‌اند. افرادی که امروزه...

لینکدین مارکتینگ (Linkedln Marketing)

لینکدین مارکتینگ چیست؟

8 بهمن 1401

امروزه، لینکدین به یک شبکه رسانه اجتماعی جذاب و بسیار محبوب تبدیل شده است که در آن کاربران می‌توانند با...

نکات طلایی افزایش فروش اینترنتی شما

بهترین روش‌ها برای افزایش فروش فروشگاه‌ اینترنتی

1 بهمن 1401

امروزه، توسعه اینترنت و افزایش محبوبیت آن، بر اکثر حوزه‌ها تاثیر گذاشته و موارد مختلفی بر بستر آن انجام می‌گیرند....

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest

guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

شبکه های اجتماعی

خبرنامه

جدید ترین مقالات

  • گزارش اقتصادی بهمن ماه شاپرک
  • معرفی انواع چک بانکی و کاربردهایشان
  • ارائه خدمات بانکی به اشخاص حقوقی منوط به اخذ کد شهاب
  • اعلام ساعت کاری سامانه‎ های ساتنا و پایا در روزهای پایانی سال

دسته بندی ها

  • اخبار
  • اطلاعات عمومی
  • پرداخت الکترونیک
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
پی فا مگ

© کلیه حقوق برای پی فا محفوظ است.

پی فا مگ

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • درگاه پرداخت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • درگاه پرداخت
  • اخبار
  • خدمات پی فا
  • کسب و کار
  • پرداخت الکترونیک
  • اطلاعات عمومی
  • درباره ما
  • تماس با ما

© کلیه حقوق برای پی فا محفوظ است.

wpDiscuz